Portu media & communications

Hvorfor finne opp hjulet når noen andre har gjort det allerede?

Fri programvare gir deg friheten til å velge IT-utviklere og driftsleverandører. Ta kontrollen!

Komplett oversikt med hvem som gjør hva, status på oppgaver, fordelt på mapper og publiseringskanal.

Publisering og håndtering av bilder og video med avansert online bilderedigering og bildegalleri.

Utseendet, database og CMS er tre adskilte lag som fungerer sammen. Det beyr at man kan bytte ut utseendet, databasen eller cms på en nettside uten at det påvirker de andre lagene.

Avansert nyhetsbrevmodul. Brukere velger format og frekvens.

Som sjefsredaktør eller redakstør har du oversikt over hvem som gjør hva og til hvilken frist. Prioriter, fordel og følg opp.

Opprett, endre og slette mapper, undermapper og undermapper av undermapper. Ha tekst, dokumenter, filer osv i ulike mapper med ulike brukertilgang.

Flermedial publisering

Et publiseringsverktøy er en type programvare som brukes til å forenkle publisering av innhold på nett. Publiseringsløsningen er et avansert grensesnitt hvor brukere kan styre innholdet på nettsiden uten å krav til kompetanse om design eller programmering. Vi tilbyr profesjonell webdesign, koding av HTML/CSS og implementerer publiseringsverktøy (tre lags modell).

Vi har solid erfaring med etablering av websider, nyhetsportaler og nettbutikk. Publiseringsverktøy innholder SQL databaseløsning, bilderedigering, nyhetsbrevfunksjon, ubegrenset antall sites, dokumenter, statistikk, brukere og redaktører. 

Funksjoner: 
- oppdatering av nettsider gjennom webinterface og mobiltelefon
- opprette, endre og slette artikler med tittel, ingress, brødtekst, elementer (f.eks. bilde/dokument) 
- publisering av bilder og video
- avansert online bilderedigering og bildegalleri
- nettbutikk
- forhåndspublisering av artikler til et bestemt tidspunkt
- søke etter artikler 
- artikkelrelasjoner som f.eks. relaterte produkter
- artikkelhistorikk som f.esk kronologi over historiske hendelser
- revisjonskontroll av artikler som gjør det mulig å se på alle eldre versjoner som har eksistert av en artikkel
- automatisk sikkerhetskopiering mens man skriver en artikkel
- fire ulike tilgangsnivåer for publisering med sentral godkjenning av artikler før publisering
- automatisk innhenting av nyheter fra eksterne kilder 
- automatisk utsendelse av nyhetsbrev
- m.m


Redaksjonell styring
Hvordan skal en redaktør eller redaksjonsleder koordinere et stort antall journalister, fotografer og skribenter? Det redaksjonelle styringsverktøyet Lixuz er både et CMS og et redskap for å korrdinere det daglige redaksjonelle arbeidet. Lixuz er modulbasert, slik at en kunde selv kan velge å bruke kun CMS delen eller både CMS og redaksjonelle styringsdelen.

En sak skal fordeles til en jouranalist, og en redaktør eller redaksjonsleder skal kunne lese saken underveis, gi tilbakemeldinger og forslag til endring. Og så skal saken bearbeides av redaktør og korrekturleses. En grafiker skal få det bearbeidede innholdet, bildene og bildetekstener til layout. Gjennom Lixuz kan man på en enkelt måte delegere, organisere og styre det redaksjonelle arbeidet på alle nivåer, inkludert delegering og styring av oppdrag til frilansjournalister. Systemet egner seg godt til små og mellomstore bedrifter som har begrenset økonomi. 

I tillegg til redaksjonell styring og korrdinering brukes også systemet til organissering av interne dokumenter, sampublisering til papirutgave og nett, automatisert utsendelse av nyhetsbrev, og mange oppgaver.

Systemet baserer seg på fri programvare, og det er 0,- lisenskostnader, ubegrenset antall brukere og ubegrenset med lagringsplass. Vi kan installere Lixuz og drifte sidene til en lav pris.

For teknisk informasjon, samt tilgang til kildekoden til Lixuz, gå til http://www.lixuz.org/