Digitalisering er prosessen med å konvertere for eksempel et PDF-dokument til HMTL5 digitalt innhold. Portu AS tilbyr denne konverteringstjenesten gjennom vår egen løsning som heter EasyPublish. Vi kan også scanne fra papirversjon, og kan tilby rimelig pris da dele av dette kan utføres i utlandet.

Det er på høye tid å oppgradere dine gamle PDF-publikasjoner til dagens digitaliseringsnivå. Alle de problemene ved å lese i en PD kan nå elimineres ved bruk av ren tekst og innhold i HTML 5-format. De digitale funksjonene åpner for en mengder muligheter!

Behovet for digitalisering anbefales på det sterkeste for å gi et leservennlig digitalt innhold med videoer, lyder, fargerike bilder, interaktive funksjoner og lett tilgjengelige nettsider. Digitaliseringen av PDF-publikasjoner er blitt et aboslutt behov når det gjelder markedsføring eller deling i sosiale medier og i det stadig voksende globale markedet.

Hvordan er dette løst:

Som utgiver trenger du bare å sende inn eller laste opp PDF-filen, og vi vil gjøre resten for deg. Portu, som et team av høyt profesjonelle utviklere, vil gå gjennom PDF-filen din og velge det beste «themet» og layout for ditt digitale format. Når disse første trinnene er gjort manuelt, blir konverteringen av data utført via vårt eget konverteringsverktøy, og deretter gjort manuelle justeringer og optimaliseringer. Og resultatet vil være klar til første gjennomgang innen 24 til 48 timer, avhengig av hvor mange sider som konverteres.

Vi gir også utgivere mulighetne for å lage egne interaktive og responsive publikasjoner fra bunnen av. Brukerne kan velge ønsket tema og layout for å designe sin egen digital publikasjon. Bare last opp innholdet i det valgte layoutet, og din komplette digitale publikasjon er klar på kort tid uten noen for for koding.

Alle disse tjenestene tilbys til en svært rimelig pris basert på abonnementspakker:

STARTER @ $ 44 per måned for å lage en månedlig publisering. Fakturert årlig.

OPTIMAL @ $ 89 per måned for å lage fire månedlige publikasjoner. Fakturert årlig.

AVANSERT @ $ 179 per utgave for konvertering av PDF-publisering (automatisk med manuell korreksjon)

Hvis du har mer enn fire månedlige publikasjoner, vennligst kontakt oss for å få et tilbud.