WordPress

Vi er spesialisert på å utvikle kreative og responsive WordPress-nettsteder. Vi hjelper også med hosting og vedlikehold av nettsider, oppdatering av innhold og oppgradering av alle de nyeste pluginene om nødvendig.

Vi gir full opplæring til alle våre kunder, og gjør dem komfortable for å redigere innhold når de får tilgang til deres nettside fra administrasjonspanelet.

Webutvikling ved hjelp av PHP-plattformen er en av våre styrker. Våre PHP utviklere er godt oppdaterte og bruker de nyeste funksjonene og avanserte teknikkene for å lage fabelaktige nettsteder som krever lite i programmeringstid. Nettsteder vi lager for våre kunder er absolutt en visuell godbit, og vil uten tvil invitere flere kunder og lesere.

Vi er mer fokusert på å skape nettsteder som ikke bare gir den beste brukeropplevelsen, men også er SEO-vennlig. Å skape nettsteder som er kompatible med de beste søkemotorene er et absolutt behov nå for tiden, derfor er vi veldig opptatt av å lykkes me SEO-arbeidet.

PHP

PHP er et server-side skriptspråk beregnet for webutvikling, men også brukt som et generelt programmeringsspråk. Vanligvis bidrar PHP til å lage dynamisk websideinnhold eller dynamiske bilder som brukes på nettsteder eller programvare.

Den kan også brukes til kommandolinjeskripting og grafiske brukergrensesnitt (GUI) på klientsiden. PHP er et så fleksibelt skriptspråk for å skape kundevennlig programvare og applikasjoner.

Vi er spesialister på å utvikle nye applikasjoner i henhold til kundens krav ved hjelp av PHP. Vi har utviklet våre egne applikasjoner som er svært unike og av høy standard. Vi fokuserer mer på å skape tilpassede verktøy og applikasjoner for små organisasjoner så vel som større bedrifter.